Se webbversionen om mejlet inte visas som det ska.

Webbversion
Hemsida
Kontakta oss

Nyhetsbrev 4/2010 | Rondell Panoramabilder | Karlskrona | 0708-286 281

Ängsbackens trädgård valde Rondells erbjudande! 

Nordväst om Kalmar finns en mysigt och inspirerande liten handelsträdgård. Jenny och Lasse på Ängsbacken anlitade Rondell för att marknadsföra och visa upp sin unika trädgård. Man valde även Rondells Virtuella 360º Bibliotek för att presentera sina panoramabilder.
 

Erbjudande - 360º Bibliotek med tre bilder 6.900:-

Fotografering av tre panoramabilder, bildproduktion i Flash och Qtvr, montering i Virtuella 360º Biblioteket som anpassats till din hemsida. Du får en Html-kod som du lägger på din hemsida - enklare kan det inte bli! Pris från 6.900:- exkl moms. Missa inte möjligheten att sälja med panoramabilder. Kontakta oss för offert! 
 

Virtuella 360º panoramabilder hjälper dig att sälja!

Låt oss visa dina lokaler och miljöer på ett unikt och informativt sätt. Låt dina kunder se fördelarna med att välja just ditt företag! Rondell fotograferar och producerar panoramabilder som gör att betraktaren känner sig som han är på platsen. Med Virtuella 360º Biblioteket är det mycket lätt att komplettera din hemsida med säljande panoramabilder. Läs om hur du kan utnyttja fördelarna med panoramabilder  ➤
 

Kunder som valt "Rondellbilder" i sin marknadsföring

Ronneby Brunn Hotell, Energibo, Restaurang Kastellet, Brunnsparkens Restaurang & Cafè, Arkitekt LewisJonsson, Karlskrona Varmbadhus...  Fler referenser  ➤

Vad är Virtuella 360º panoramabilder?

Virtuella panoramabilder består av ett stort antal bilder som sätts ihop till ett enda panorama, eller sfär. I ett pannorama kan du se dig runt i 360º och i ett sfäriskt foto obegränsat i alla riktninger. Ett mycket speciellt sätt att visa sina lokaler och miljöer!
Rondell.net | Orkestergatan 36 | 371 49 Karlskrona | 0708-286 281 | info@rondell.net Avboka nyhetsbrevet!