@import url(/uploads/editor.css);
Se webbversionen om mejlet inte visas som det ska.

Webbversion
Hemsida
Kontakta oss

Lasse Carlsson

Nyhetsbrev 12/2011 | Rondell Virtuella 360° Panoramabilder | Karlskrona | 0708-286 281

Hur ser bilderna ut på Er hemsida? 

Många hemsidor har dåliga och ointressanta bilder som inte säger betraktaren speciellt mycket, eller så visar dom bara en liten del av ett motiv.
 
Våra virtuella 360º bilder låter din kund själv få avgöra vad som är intressant och vad han vill se i bilden. Att kunna "vända sig om" och se helheten och framför allt i den storlek man själv önskar. Virtuella bilder gör din hemsida informativ och lockar till att vilja se mer. Ju längre du kan fånga en kund - ju större chans att han väljer din produkt.

Med vår tjänst "virtuella biblioteket" är det mycket lätt att uppdatera hemsidan med spännande bilder. Det kostar inte mycket mer än traditionell fotografering, så kontakta oss för upplägg och kostnadsförslag!

Att virtuella bilder är intressanta förstår man när några av våra kunder har över 15.000 bildvisningar i månaden. Se själv hur det kan se ut under referenser på vår hemsida.
 
Klicka på bilden nedan och upplev känslan att befinna dig på Brunnsbadet i Ronneby!
 
 
Företag som valt Rondellbilder i sin marknadsföring
Ronneby Brunn Hotell, Länsstyrelsen Blekinge, Restaurang Kastellet, Brunnsparkens Restaurang & Cafè, Ängsbacken, Arkitekt LewisJonsson, Karlskrona Varmbadhus, Masten...
 
Vad är Virtuella 360º panoramabilder?
Virtuella panoramabilder består av ett stort antal bilder som sätts ihop till ett enda panorama, eller sfär. I ett panorama kan du se dig runt i 360º och i ett sfäriskt foto obegränsat i alla riktningar. Ett mycket speciellt sätt att visa sina lokaler och miljöer! 
Rondell.net | Orkestergatan 36 | 371 49 Karlskrona | 0708-286 281 | info@rondell.netAvboka nyhetsbrevet!